Idenity Graphic
Kovakantiset
Muut palvelut
Digipaino
Ohjeita
Yhteystiedot

Pehmeäkantiset

Spiraalisidotut

Pikatilaus 1-2 vrk

Toimitus TTY:lle

Postitus

Pehmeäkantiset liimasidotut kirjat

Valmistamme myös liimasidottuja pehmeäkantisia kirjoja. Pintamateriaalina on musta ja valkoinen muovipinnoitettu kartonki. Pehmeäkantisiin voidaan painaa esim. kultapainatuksella samat tekstit etukanteen kuin kovakantisiin diplomitöihin. Kirjan selkään ei voida tehdä painatusta.

Spiraalisidotut kirjat

Spiraalisidotut ovat edullinen ja toimiva vaihtoehto esim. manuaaleihin, kalentereihin ja muihin käyttökohteisiin jossa kirjan hyvä "aukipysyvyys" on tärkeää. Spiraalisidotussa sivu voidaan kääntää 360-astetta kirjan ympäri. Kansimateriaaleina kirkas läpinäkyvä tukeva PVC-kalvo, musta tai valkoinen muovipinnoitettu kartonki.

Kiire kiire, pikatilaus

Normaali toimitusaikanmme kovakantisille kirjoille on 3 arkivuorokautta. Tarvittaessa valmistamme kirjat lisämaksusta seuraavaksi päiväksi tai ylihuomiseksi. Pikatilauksena emme valitettavasti aina voi valmistaa koko erää, vaan esim 1-3 kirjaa, jotka tarvitaan tiedekuntaneuvoston kokoukseen hyväksyttäväksi. Kun tarvitset pikatoimitusta, soita etukäteen ja sovi aikataulu.

Toimituspalvelu Tampereen Teknilliselle Yliopistolle

Lisäpalveluna viemme henkilökohtaisesti valmiit kirjat (1-3 kpl) osastosi sihteerille sovittuna ajankohtana.

Valmiit kirjat postiin

Jos et itse voi noutaa valmiita kirjoja, niin halutessasi postitamme ne edullisesti ilmoittamaasi osoitteeseen/osoitteisiin.

Sivun alkuun

Kovakantiset |Muut palvelut | Digipaino | Ohjeita |Yhteystiedot

| Etusivu |